Se fac 6 ani de cand Dragos Bucur si sotia sa, Dana Nalbaru, au spus adio Bucurestiului si traiul la comun, si s-au mutat intr-o localitate de la periferia Capitalei, intr-o casa ecologica…

Casa este estimata la 300.000 de euro si este amplasata pe un teren de 1000 de mp, la o aruncatura de bat de padure si la 5 minute de mers pe jos pana la lacul din zona.

Constructia foarte solida, Bucur dezvaluind ca a folosit la ridicarea sa panouri umplute cu spuma poliuretanica sub presiune, un material dens care termoizoleaza foarte bine.

Casa are un etaj si este mai mult lata decat inalta, iar la nivelul superior se afla dormitoarele prevazute cu un perete din sticla.

La parter gasim livingul si bucataria, iar la etaj, intr-una dintre camere, sotii Bucur au amenajat si o mica sala de sport.

Gospodari din fire, Dragoș si Dana au aranjat si gradina interioara, au pietruit aleea principala, au pus gazon si au plantat copaci si flori, au montat o cusca pentru catelul lor. In magazia de la intrare, pesemne, ei depoziteaza ustensilele cu care Dana Nalbaru lucreaza pamantul, cand planteaza legume pentru consum propriu.

Să vedem ce spun vecinii despre această frumoasă familie.

“Sunt oameni extraordinari, n-am ce sa spun despre ei. Sunt saritori, calzi, oameni de toata isprava. Ne intelegem si suntem apropiati, doar suntem vecini. Ne vizitam. Copiii nostri sunt prieteni, se joaca impreuna. Si noi am stat la Bucuresti. Am vandut acolo si ne-am mutat aici si ne este bine”, a declarat vecina Danei Nalbaru.

“E un baiat nemaipomenit. E simpatic si sociabil. Da’ ce vorbesc eu domnule: e baiat de la tara, cum zicem noi. Zici ca e taran de-al nostru si ca s-a nascut aici! Nu ai treaba cu el. Nici cu el, nici cu sotia, cantareata. Vin rar pe la noi, la magazin, dar va spun ca nu au fite. Eu nu stiu ce are baiatul asta (n.r: Dragos Bucur), domnule, dar are un suflet… Aaa, si ati vazut ce casa are. Pai, cum?! Dar el si-a facut-o inainte sa aiba emisiunea cu casele. Se pricepe!”, a declarat Gicu a lu’ Baba, patronul magazinului din sat.